به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و به نقل از اداره ارتباطات رسانه اي شهرداري اصفهان، مهدي جمالينژاد با اشاره به منويات مقام معظم رهبري در خصوص توليد علم اظهاركرد: علم و تحقيق كليد قطعي پيشرفت كشور به شمار ميرود و هر اندازه كه در اين مسير حركت كنيم زمينه رشد و ارتقاء علمي كشور را محقق كرده و توانستهايم با تكيه بر داشتههاي علمي كشور براي ايران اسلامي جذب سرمايه كنيم.
وي با اشاره به اينكه در اين ميان لزوم توجه مراكز توليد علم از جمله شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان يك امر ضروري است، افزود: اكنون با پيگيريهاي فراوان شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان توانستهايم در راستاي تحقق اين مهم ميزباني سي و پنجمين كنفرانس جهاني پاركهاي علم و فناوري در سال 2018 را بر عهده بگيريم.
وي با اشاره به اينكه ميزباني اين كنفرانس افتخار بزرگي است كه اكنون نصيب اصفهان شده، ادامه داد: تاكنون كشورهاي فرانسه، انگلستان، ژاپن، استراليا، آمريكا، ايرلند، فنلاند، كانادا، چين، برزيل، ايتاليا، تركيه، اسپانيا، پرتغال، آفريقاي جنوبي، كره جنوبي، دانمارك، استوني و قطر ميزباني اين اجلاس را بر عهده داشته كه بعضا برخي كشورها چند دوره ميزباني اين كنفرانس بين المللي را عهده دار بودهاند.
شهردار اصفهان در ادامه با اشاره به روند پذيرش اصفهان به ميزبان كنفرانس سي و پنجم پاركهاي علم و فناوري گفت: بر اساس فراخوان انجمن بين المللي پاركهاي علمي و مناطق نوآوري در سال 2016، شهرداري اصفهان به همراه ساير دستگاههاي مرتبط آمادگي خود را براي ميزباني اين كنفرانس اعلام كردند تا در نهايت ميزباني اجلاس از آن اصفهان شد.
وي در ادامه به بيان ويژگيهاي شاخص اين كنفرانس پرداخت و گفت: اين كنفرانس بزرگترين گردهمايي مديران و كارشناسان دنيا در حوزه پاركهاي علم و فناوري و تحقق دانش محوري است و به همين سبب در واقع بزرگترين واقعه سالانه در حوزه پاركهاي علمي در سطح بين المللي به شمار ميرود.
شهردار اصفهان به ميزباني اجلاس مسكو در سال جاري نيز اشاره كرد و گفت: در سال جاري بيش از يك هزار و 700 شركت كننده از 72 كشور جهان در اين اجلاس شركت كردهاند.
جمالينژاد در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت ميزباني اصفهان و داشتههاي آن براي كلان شهر اصفهان اشاره كرد و گفت: قطعا برگزاري اين اجلاس در اصفهان ميتواند آوردههاي علمي بسياري را براي محققان و پژوهشگران اصفهاني به همراه داشته باشد و فرصت بسيار مغتنمي در اين عرصه و تحقق رويكردهاي دانشي خواهد بود.
وي ادامه داد: از بعد گردشگري و اقتصادي نيز حضور بيش از يك هزار و 700 شركت كننده در اين اجلاس جهاني ميتواند زمينه حضور گردشگران بيشتري را در شهر فراهم كند، به واقع اين شركتكنندگان تبديل به سفيران گردشگري اصفهان خواهند شد.
شهردار اصفهان در خصوص محل برگزاري اين اجلاس بينالمللي نيز اظهار كرد: در جلسهاي كه با حضور شوراي اجرايي كنفرانس برگزار شد آمادگي خود را در خصوص برگزاري اجلاس در مركز همايشهاي بينالمللي امام خامنه اي (مد ظله العالي) اعلام داشته كه تا آن زمان به بهره برداري رسيده است.
تعداد بازدید : ۶۱۵ تاریخ: 1395/09/03
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…